وی افزود: در این روش از کلاهبرداری، کلاهبرداران با درست کردن آدرس اینترنتی پیامکی با محتوای "پرونده اغتشاشات شما در سایت زیر" در نهایت با ترغیب شهروندان را هدف کلاهبرداری قرار خواهند داد.
رئیس پلیس فتای پایتخت ادامه داد: لینک معرفیشده در این پیامکها حاوی یک بدافزار است و مجرمان اینترنتی با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را بهسرقت میبرند و با نقض کردن حریم خصوصی شهروندان (دسترسی به اطلاعات شخصی)، نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنها نیز اقدام میکنند.
سرهنگ معظمی گودرزی با اشاره به اینکه ارسالکنندگان لینکهای جعلی هدفی جز سرقت اطلاعات بانکی شهروندان ندارند، بیان کرد: پلیس فتا تأکید میکند هیچ سازمان رسمی و حاکمیتی با شمارههای شخصی برای شهروندان پیامک ارسال نخواهد کرد. شهروندان قبل از اینکه لینکی را باز کنند لحظهای صبر کنند و در ادامه حتماً محتوای آن را مطالعه کنند که روی لینکهای جعلی تحت عنوان سامانه ثبت ثنا، سهام عدالت و هدفمندی یارانهها و... وارد نشوند؛ که اگر شهروندان در این رابطه دقت داشته باشند حجم زیادی از پروندهها کاهش پیدا میکند.
وی با ابراز اینکه راحتترین و کمهزینهترین راه برای مجرمان ارسال لینک به تلفن همراه است، به شهروندان توصیه کرد که باید برای پیشگیری از برداشتهای غیرمجاز ضمن افزایش سطح آگاهی و سواد رسانهای خود فریب پیامکهای دریافتی از منابع نامعتبر را نخورند و از باز کردن لینکهای ارائهشده از سوی افراد ناشناس بهصورت پیامکی و یا در شبکههای اجتماعی خودداری کنند و در صورت برخورد با چنین مواردی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا بهآدرس www.CyberPolice.ir گزارش دهند./تسنیم